Bridgestone Callaway Dunlop Maxfli Nike PGA Tour Pinnacle Precept Srixon Strata
Nyttig information
Nyttig information

Vidste du at søbolde, hvert år sparer Danmark for udledning af en masse unødvendig Co2?

Dunlop golfbolde


Dunlop

Dunlop har i deres golfserie mange populære produkter, og deres bolde er ikke en undtagelse.

Dunlop er et australsk sportsbrand, der leverer kvalitetsudstyr til blandt andet tennis- og golfverden. Virksomheden blev grundlagt i Melbourne tilbage i 1924, hvor den første sportssko blev produceret. Herfra gik det stærkt, og blot 8 år senere solgte man hvert år 2 millioner par sko over hele Australien. Frem til i dag har man som sagt formået at indvie flere sportsgrene under Dunlop mærket, hvor især tennis og golf har været store succeser.

Indenfor golf har Dunlop et sortiment der tæller golfbolde, golftasker og golfkøller. Alle produkterne er lavet med den samme høje Dunlop kvalitet, der forsikrer golfspilleren om at han har de bedste forudsætninger for et godt sving. At der samtidig findes mange produkter under hver kategori, understreges af Dunlops eget slogan fra hjemmesiden, nemlig at uanset spillerniveau har Dunlop mere udstyr end man kan tænke sig til. Indenfor golfkøller og golftasker er det især XTI serien der er populær hos golfspillere verden over. XTI serien findes i mange varianter, som blandt andet tæller MK I, MK II og MK III på køllesiden. Tasken findes kun i én variant, men findes til gengæld i flere farver og med forskelligt tilbehør.

Hos golfboldene er sagen en lidt anden, da Dunlop her har udviklet et større udvalg end på de øvrige områder. Her findes blandt andet DDH Tour Gold, Double Ti Control, Lady Loco og Locomotion. DDH Tour Gold bolden giver stor afstand og hastighed, og giver samtidig i kraft af dens titanium højenergi kerne et eksplosivt sving. Det er altså en bold primært fremstillet til spillere der ønsker et langt og hurtigt sving, og Dunlop har da også valgt at specialiserer sig indenfor netop dette. Således er Double Ti Control bolden også udviklet med det formål at skyde en enorm fart og afstand. Double Ti bolden har ligesom DDH Tour Gold en titanium kerne, hvilket også giver denne bold et eksplosivt sving. Locomotion bolden er ligesom de andre designet og produceret til det lange drive.

Som skrevet ovenover har Dunlop også udviklet en Lady Loco bold, som altså er specialudviklet til det kvindelige køn. Denne golfbold har en god energioverførsel, og har ligesom de øvrige Dunlop bolde et langt drive. Udover dette er bolden dog også forsynet med en blød kerne, der giver øget spin og større playability. 

Der er forskellige former for golfbolde for golfspillere med varierende niveauer. Producenter som Dunlop designer forskellige typer af bolde for at give forskellige resultater. Det er vigtigt at forstå, hvordan hver bold er lavet, og hvad den er designet til at gøre. Dette vil hjælpe dig med at finde den perfekte golfbold til at matche dit niveau af færdigheder og erfaring i golf.

Spillere, som har er nybegyndere, vil finde ud af, at 2 lags bolde giver de bedste resultater. Disse bolde har en solid gummikerne indeni. Det bølgende ydre dække er normalt lavet af plastic eller gummi. To-lags bolden giver golfspilleren god afstand med sine skud. Mange nye spillere bruger disse bolde til at forbedre deres spil og få kontrol over deres skuddistance. Udformningen af to-lags bolde gør at bolden absorberer slaget og gør dermed boldens bane mere stabil over en lang distance, så du faktisk kommer til at slå længere.

For mere erfarne spillere, der tager sigte på at udvikle et professionelt spil er 3-lags hybrid bolde mere passende. Den solide gummikerne i denne kugle er dækket af en kappe, som er indkapslet i et bølgende ydre af plast eller gummi. Denne bold hjælper også med at bremse konsekvenserne af skiver eller kroge i golfspillers skud. Den giver også golfspilleren bedre kontrol over vinkel, hastighed og distance, når bolden bevæger sig.

Professionelle og ekspert spillere skal bruge 3- eller 4-lags bolde til deres spil. Disse kugler er fremstillet af alle førende golfboldproducenter, herunder Dunlop.

Ingen produkter

Fragt DKK 0,00
Total DKK 0,00

Kurv Til kassen

Til kassen
Nyhedsbrev
Få gode tilbud :

Dine fordele
  Levering på 1-2 hverdage - kun 49 kr!
  Tilfredshed eller pengene retur
  Mandag - fredag Klokken 09-16 Tlf.: 60 24 07 17
Se alle fordele
Fragt
Kun 49kr i fragt