Bridgestone Callaway Dunlop Maxfli Nike PGA Tour Pinnacle Precept Srixon Strata
Nyttig information
Nyttig information

Nogle af vores søbolde er der kun slået til én gang, før de røg i vandet.

Maxfli golfbolde


Maxfli

Maxfli er et stort internationalt golfbrand, primært kendt for deres golfbolde som bliver benyttet af golfentusiaster over hele kloden. Maxfli var oprindeligt ejet af Dunlop Slazenger, før TaylorMade-Adidas (TMAG) købte brandet i 2003. Sidenhen har et firma ved navn Dick’s Sporting Goods overtaget mærket, dog tilhører alle patenter stadig TMAG. Dick’s Sporting Goods er beliggende i Pennsylvania i USA, og har udover deres leverancer til golfverden også en lang række andre sportsgrene, som de producerer udstyr til. Måden Maxfli vil sikre fremtidig vækst på, er ved at forbedre sig yderligere via et højt teknologisk niveau, der skal gøre det muligt at forbedre boldene endnu mere.

Maxfli er som sagt mest kendte for deres golfbolde, og når man nævner serier som Maxfli Tour Golf Ball, Maxfli Tour Low Compression og Maxfli Tour XD ved størstedelen af golfverden hvad man snakker om. De tre bolde matcher hinanden godt, eftersom hver enkelt er tilpasset forskellige spillertyper. Tour Low Compression bolden er god til spillere med et langsomt sving, mens Tour XD kommer til sin ret når spilleren har et hurtigt sving. Den oprindelige Maxfli Tour Golf Ball er derimod en blanding af de to øvrige, og en slags all-rounder. Tour Golf Ball er en bold i tre lag, og via dens urethane overflade giver den spilleren en unik kombination af følelse, arbejdsevne og short-game control. Udover disse tre bolde, som alle er testet af professionelle på PGA-Touren og de andre store, findes der selvfølgelig også en lang række andre bolde i Maxfli’s sortiment.

Det er dog ikke kun indenfor golfbolde Maxfli har specialiseret sig, således findes der også et utal af clubs og tøj i deres sortiment. Indenfor golf clubs har man noget for enhver smag, og man kan sågar købe både kvinde clubs og junior clubs. Som en ekstra hjælp til nybegyndere, kan man også købe hele tasker med alle de nødvendige golfkøller via hjemmesiden.

Maxfli har været iblandt de ledende producenter af golfudstyr i mere end 80 år, og flere professionelle har benyttet mærket med store resultater til følge. Det har blandt andet John Daly nydt godt af, da han igennem længere tid har vundet turneringer med Maxfli boldene. John Daly har siden hans første optræden tilbage i 1991 haft en noget turbulent karriere, men det er trodsalt blevet til blandt andet 5 sejre på PGA-Touren.

Maxfli er endnu et af de større brands indenfor golfverden, som specielt er kendt for deres golfbolde. Selskabet er amerikansk. Mærket laver golfbolde i den professionelle ende, og mange professionelle spillere bruger boldene.

Maxfli laver blandt andet Maxfli Tour, som har været brugt af golfspilleren John Daly. Bolden er lavet til seriøse spillere, som har en moderat sving hastighed. Bolden hjælper med at give spilleren forøget distance på hans skyd, og samtidig kan den bruges til kortere distancer, hvor den giver god kontrol for spilleren. Bolden er i tre lag og konstrueret til at give minimalt med spin.

Ingen produkter

Fragt DKK 0,00
Total DKK 0,00

Kurv Til kassen

Til kassen
Nyhedsbrev
Få gode tilbud :

Dine fordele
  Levering på 1-2 hverdage - kun 49 kr!
  Tilfredshed eller pengene retur
  Mandag - fredag Klokken 09-16 Tlf.: 60 24 07 17
Se alle fordele
Fragt
Kun 49kr i fragt