Bridgestone Callaway Dunlop Maxfli Nike PGA Tour Pinnacle Precept Srixon Strata
Nyttig information
Nyttig information

Vidste du at søbolde, hvert år sparer Danmark for udledning af en masse unødvendig Co2?

Strata golfbolde


Strata

Strata er et stort internationalt varemærke, som er bedst kendt for deres golfbolde. Før i tiden var Strata ejet af Spaulding, men da denne virksomhed gik konkurs, blev Strata varemærket opkøbt af Callaway. Strata boldene er iblandt de bedste på markedet, og bliver benyttet af professionelle såvel som amatører over hele verden. Også i Danmark er Strata et populært brand, således bliver mærket benyttet på mange golfbaner over hele kongeriget. En af de mest populære bolde lavet at Strata er uden tvivl Strata Professional Balata golfbolden. Det er en teknisk god bold, grundet dens meget bløde overflade. Den har et godt spin, og bringer dig i ét med bolden. Det er til gengæld ikke en langdistance bold, men for spillere med et langt drive i forvejen er denne bold særdeles optimal.

Udover Professionel Balata bolden, producerer og forhandler Strata også Tour Ace bolden, som også er i den populære ende af skalaen. Tour Ace bolden er en fantastisk kombination af både spin og touch, samtidig med den også er fremragende på længere distancer. Denne bold sikrer både øvede og ”grønne” spillere optimale forudsætninger for et godt slag.

Foruden de to ovenstående bolde findes der også mange andre golfbolde i Strata’s sortiment. Der findes også modeller som Premier Ball, Tour Professionel 90, Tour Soft, Tour Straight og Tour Ultamite. I Tour Ultamite serien findes der oven i købet flere forskellige varianter, blandt andet Tour Ultimate + og Tour Ultimate 2. Den oprindelige Tour Ultimate er en god bold, men hvis man søger en mere blød og en bedre kvalitetsbold skal man gå efter Tour Ultimate 2 i stedet. Tour Ultimate + bolden skiller sig ikke ud som en bold med specielle forcer, men derimod en god allround bold der fungerer godt på alle parameter.

Hos Strata har man altid testet golfboldene på de professionelle spillere på PGA-Touren, før boldene bliver offentliggjort og solgt til private spillere. Ved at gøre brug af denne strategi er man sikker på at boldene er af høj kvalitet, eftersom de professionelle har testet og godkendt dem.

Ingen produkter

Fragt DKK 0,00
Total DKK 0,00

Kurv Til kassen

Til kassen
Nyhedsbrev
Få gode tilbud :

Dine fordele
  Levering på 1-2 hverdage - kun 49 kr!
  Tilfredshed eller pengene retur
  Mandag - fredag Klokken 09-16 Tlf.: 60 24 07 17
Se alle fordele
Fragt
Kun 49kr i fragt