Bridgestone Callaway Dunlop Maxfli Nike PGA Tour Pinnacle Precept Srixon Strata
Nyttig information
Nyttig information

Vidste du at søbolde, hvert år sparer Danmark for udledning af en masse unødvendig Co2?

PGA Tour golfudstyr


PGA Tour

Kort sagt er PGA Touren en organisation for professionelle golfspillere, der har til formål at arrangere de største golfturneringer i USA og det resterende Nordamerika. Organisationen blev grundlagt i 1916, og hovedkvarteret er placeret i Ponte Vedra Beach, Florida. Det har dog ikke være en hel problemfri proces siden opstarten, således blev PGA Touren, som vi kender den i dag, først  i 1968 selvstændig. Før 1968 hed organisationen PGA of America (Professional Golfers’ Association of America), men da spillerne i 1968 brød ud og startede deres egen division, blev PGA Tour grundlagt. Siden 1968 er navnet blevet ændret et par gange, første gang i selvsamme år hvor APG (Association of Professional Golfers’) herskede, og senest i 1981 hvor TPA (Tournament Players Association) var navn i et lille års tid.

Der opstår ofte forvirring omkring hvilke turneringer PGA Tour står for og hvilke den ikke står for. Det er dog ret enkelt, da PGA Tour ikke står for nogen af de 4 major turneringer (Masters Tournament, U.S. Open, Open Championship og PGA Championship) eller Ryder Cup. Herudover er PGA Tour heller ikke involveret i de kvindelige turneringer på nordamerikansk grund, det står LPGA til gengæld for. Det PGA Tour står for, er de resterende 43 uge-til-uge events, hvilket blandt andet inkluderer Players Championship og FedEx Cup.

Systemet er herudover opbygget på den måde at top-125, målt på samlede pengepræmier indsamlet i løbet af året, modtager et Tour-Kort der sikrer dem automatisk deltagelse på næste års PGA Tour. Herudover er der selvfølgelig også kvalifikation for dem der ikke ender i top-125, samtidig med at man som vinder af én PGA Tour turnering også er sikret næste års deltagelse.

Selvom PGA Touren er domineret af det mandlige køn, er der ikke regler imod kvindelige spillere på PGA Touren. Således har man før set prominente kvindelige spillere som Annika Sörenstam, Suzy Whaley og Michelle Wie gøre et forsøg. Alle er dog faldet udenfor top-125, og har dermed ikke haft held til at etablere sig på Touren. Det skal dog i samme ombæring lige siges at LPGA Touren, som er de kvindeliges svar på PGA Touren, kun er for kvinder.

Vi fører kun officielt PGA Tour golfudstyr.

Ingen produkter

Fragt DKK 0,00
Total DKK 0,00

Kurv Til kassen

Til kassen
Nyhedsbrev
Få gode tilbud :

Dine fordele
  Levering på 1-2 hverdage - kun 49 kr!
  Tilfredshed eller pengene retur
  Mandag - fredag Klokken 09-16 Tlf.: 60 24 07 17
Se alle fordele
Fragt
Kun 49kr i fragt