Bridgestone Callaway Dunlop Maxfli Nike PGA Tour Pinnacle Precept Srixon Strata
Nyttig information
Nyttig information

Billigegolfbolde.dk sender hvert måned flere tusinde bolde rundt til hele landet.

Bridgestone golfbolde


Ingen produkter fra denne leverandør:

Bridgestone

Bridgestone er kendt for at have bolde i virkelig høj kvalitet. Bridgestones golfbolde henvender sig til lav og middel handicapperen. Mange tour spillere, spiller også med Bridgestone golfbolde hvilket også bevidner den høje kvalitet.

 

Bridgestone Golf er et datterselskab af den store japanske sportsproducent Bridgestone Sport Ltd. Hovedkvarteret for Bridgestone Golf hører hjemme i Georgia (USA). Firmaet er primært kendt for deres kvalitets golfbolde, hvor de leverer til amatører og professionelle over hele verden. Bridgestone Golf proklamerer selv at de er den største golfbold producent i Japan, hvilket er med til at underbygge deres status som én af verdens største golfbold leverandør. Det er dog ikke det eneste man producerer hos Bridgestone Golf, således er man også med fremme hvad angår golfkøller og andet golf relateret udstyr.

 

Grundlæggelsesåret skal man helt tilbage til 1931 for at finde, hvor japaneren Shojiro Ishibashi startede Bridgestone. Allerede i 1935 begyndte man at fremstille golfbolde, altså blot 4 år efter firmaet blev grundlagt. Der gik dog noget længere tid før man begyndte at fremstille golfkøller, således var det først i 1972 at man udvidede med denne produktkategori.

Bridgestone Golf begyndte som sagt at producerer golfbolde tilbage i 1935, hvor det hele startede med simple og lav teknologiske bolde. I dag er sagen anderledes, da teknologien har udviklet sig kolossalt siden. Bridgestone Golf har formået at følge med udviklingen, og i deres B330 serie har man også nogle af markedets allerbedste golfbolde. Serien indeholder 4 forskellige boldtyper: B330, B330-S, B330-RX og B330-RSX. Hver bold har deres egen force, således er B330 for eksempel en lang distance bold, mens B330-S er en spin bold. Det afhænger altså meget af den enkelte spiller, hvilken bold der passer bedst. På denne måde har Bridgestone Golf også formået at helgarderer sig, forstået på den måde at der er en bold til enhver smag. Udover golfboldene har man også flere golfkøller i sortimentet, som ligesom golfboldene er af høj kvalitet. Kvalitet og teknologi er i højsædet når Bridgestone Golf udvikler nye produkter, og det kan tydeligt ses og mærkes. Man har hos Bridgestone Golf også haft stor fokus på at udvikle tøj og tilbehør i god kvalitet. Det kan ses på firmaets udvalg, der indeholder alt lige fra golftasker til golfhåndklæder.

 

Bridgestone Golf har, ligesom mange af de andre store golfproducenter, en række professionelle golfstjerner på sponsoraftaler. Heriblandt kan nævnes Nick Price, Fred Couples og Lee Trevino, alle sammen store stjerner på PGA-Touren med sammenlagt over 150 professionelle sejre. 

Ingen produkter

Fragt DKK 0,00
Total DKK 0,00

Kurv Til kassen

Til kassen
Nyhedsbrev
Få gode tilbud :

Dine fordele
  Levering på 1-2 hverdage - kun 49 kr!
  Tilfredshed eller pengene retur
  Mandag - fredag Klokken 09-16 Tlf.: 60 24 07 17
Se alle fordele
Fragt
Kun 49kr i fragt