Bridgestone Callaway Dunlop Maxfli Nike PGA Tour Pinnacle Precept Srixon Strata
Nyttig information
Nyttig information

Vidste du at BilligeGolfbolde.dk er Danmarks største forhandler af søbolde?

Precept golfbolde


Precept

Precept er et mærke, som er ejet af Bridgestone. Precept er nogle gode kvalitets golfbolde, men ligger i den billige ende i forhold til Bridgestone.

Precept er et golfbrand der hører til under Bridgestones vinger. Bridgestone blev grundlagt af japaneren Sjojiro Ishibaschi i 1931, og har siden været en af de dominerende golfproducenter på verdensplan. I starten var det primært golfbolde der blev produceret, og det er da den dag i dag også Precepts primære virke. Faktisk står Precept udelukkende for at producerer og sælge golfbolde og golfhandsker.

Det der gør Precept til et specielt mærke, er at de primært sælger golfbolde og handsker til det kvindelige køn. I sortimentet findes kun meget få bolde produceret til mænd, mens resten er kvindelige golfbolde. Hvis vi starter med at kigge på de mandlige er der først og fremmest Precept EV Spin. Det er en bold som blandt andet blev benyttet af Nicki Price i hans gode dage, og den er i dag stadig meget populær. Det er en bold der sikrer spilleren en god balance imellem kontrol og et langt drive. Udover EV Spin bolden har Precept også lavet Laddie X bolden, som også bliver benyttet meget af amatører og professionelle verden over. Denne bold har et dobbelt yderlag, samtidig med at kernen består af muskelfiber, der gør den god til lange distancer, hvor man dog stadig har en god kontrol med bolden.

Kigget man på Precepts dame golfudstyr, så er der mange kvindelige spillere der bruger især Precept Lady Diamond bolden. Diamond bolden er god, da den giver et utroligt blødt sving. Udover Diamond bolden har Precept også udviklet Lady IQ serien, som er den måske mest populære kvindelige golfbolde serie på markedet. Det er i hvert fald den blødeste kvindebold overhovedet, samtidig med at den er udviklet til både lange og korte distancer. Bolden bliver blandt andet lavet i pink, hvilket selvfølgelig også er med til at fremhæve dens kvindelige stil.

Udover golfbolde laver Precept som sagt også golfhandsker. Her findes der både varianter til det mandlige og det kvindelige køn. Begge varianter er i samme stil, og har blandt andet en del ventilationsgange, hvilket skulle gøre handsken behagelig at have på i længere tid af gangen. Handsken er selvfølgelig også prydet med det velkendte Precept logo.

Ingen produkter

Fragt DKK 0,00
Total DKK 0,00

Kurv Til kassen

Til kassen
Nyhedsbrev
Få gode tilbud :

Dine fordele
  Levering på 1-2 hverdage - kun 49 kr!
  Tilfredshed eller pengene retur
  Mandag - fredag Klokken 09-16 Tlf.: 60 24 07 17
Se alle fordele
Fragt
Kun 49kr i fragt