Bridgestone Callaway Dunlop Maxfli Nike PGA Tour Pinnacle Precept Srixon Strata
Nyttig information
Nyttig information

Nogle af vores søbolde er der kun slået til én gang, før de røg i vandet.

Logo golfbolde - køb logobolde

Mangler du et godt tilbud på golfbolde med logo? Så er du landet på den rigtige side.

Der er mange fordele ved logo golfbolde:

  • Når du skyder din golfbold i søen, så bliver den nok brugt igen af andre folk (gratis markedsføring)
  • Det er en rigtig god gave til kunder, eller til medarbejdere

 

Bolde med dit logo


Logo golfbolde er egentlig i princippet det samme som almindelige golfbolde, bare med logo på. Logoet gør det muligt at trykke reklamer på bolden for på den måde at gøre bolden billigere. Det spiller selvfølgelig også en væsentlig faktor, at man kan vise med logoet på bolden, hvilket mærke man sværger sin lid til. Det ses bl.a. meget inden for professionel Golf, hvor Tiger Woods er meget kendt for at bruge Nike bolde.

Det gør ikke blot du kan adskille mærkerne fra hinanden, men gør også forbrugeren i stand til at finde præferencer, og finde den bold, man personligt foretrækker hurtigere, hvilket naturligvis har stor interesse hos producenterne.

Når man snakker logo golfbolde, er der naturligvis også stadig mange forskellige kvaliteter, og man skal derfor stadig have fokus på, at bare fordi bolden har logo, er den ikke nødvendigvis den bedste kvalitet.

Det er selvfølgelig også vigtigt at huske, at de bolde man selv smider væk, ved fx at skyde dem i søen, jo sandsynligvis vil blive brugt af andre og på den måde give dig gratis markedsføring.

At påføre tryk på billige logobolde, gør det også muligt at gøre boldene mere personlige. Det kan bl.a. være i anledning af en gave eller andet, hvor man trykker et logo, der er lidt mere personligt. Dette gør golfbolde med logo velegnet til medarbejder gaver eller kundegaver.


HjemHjem

Ingen produkter

Fragt DKK 0,00
Total DKK 0,00

Kurv Til kassen

Til kassen
Nyhedsbrev
Få gode tilbud :

Dine fordele
  Levering på 1-2 hverdage - kun 49 kr!
  Tilfredshed eller pengene retur
  Mandag - fredag Klokken 09-16 Tlf.: 60 24 07 17
Se alle fordele
Fragt
Kun 49kr i fragt