MIX
Søbolde

Klik på grade guiden og få information om de forskellige grades

Gradeguide

Pearl/perfekt Grade

Vores Pearl grade golfbolde er det tætteste du kommer på nye golfbolde. Boldene bliver håndplukket og er skinnende blanke og uden mærker i skallen. Boldene er typisk kun brugt en enkelt gang eller til meget få golfslag. Vores Pearl grade golfbolde kaldes af andre firmaer for AAA eller Mint grade. Der kan forekomme firma logoer eller en smule tusch streger på golfboldene.

A Grade

Vores A grade golfbolde er bolde med små skønhedsfejl. Golfboldene er rigtig pæne og boldens egenskaber er endnu ikke forringet i forhold til nye golfbolde.  De fleste ”almindelige” golfspillere foretrækker denne kvalitet, da der er meget at spare i forhold til nye golfbolde.  Der kan forekomme firma logoer og tusch streger på golfboldene.
Grade B søbolde

B Grade

Vores B grade golfbolde er til dig der gerne vil spare mange penge på dine golfbolde. Hvis du ikke har noget imod lidt ridser/mærker og misfarvninger på enkelte af boldene, er denne grade det rette valg for dig. Er du en forholdsvis ny golfspiller eller vil du gerne træne med de samme bolde som du spiller turnering med, er denne grade et oplagt valg for dig. Der kan forekomme firma logoer og tusch streger på golfboldene.
Grade C søbolde

C Grade

Vores C grade golfbolde er til nybegyndere, der slår mange hooks og slices, og ikke vil miste dyrebare bolde i søer og out of bounds. Boldene har ridser, skrammer og nogle har også misfarvninger i skallen og bærer tydeligvis præg af mange tidligere golfslag. Perfekt hvis du bare vil have en meget billig golfbold. Der kan forekomme firma logoer og tusch streger på golfboldene.
Grade D søbolde

Pris fra: 4,00 kr
Antal Pris pr stk Rabat
50 stk. 4,00 kr ialt: 200,00 kr
100 stk. 3,75 kr 7% ialt: 375,00 kr
200 stk. 3,50 kr 13% ialt: 700,00 kr
MIX SØBOLDE is available for purchase in increments of 50

Levering fra 1-2 dage

Total:

Detaljer

Disse 1.sorterings bolde er en god blanding af mange kendte mærker. I dette mix finder du bolde fra Wilson, Titleist, Pinnacle og mange andre forskellige mærker. Boldene er alle sammen i god kvalitet, største delen af disse bolde er grade a.

Her får du muligheden for at afprøve flere forskellige mærker på en gang.

 

 
Bedømmelse

Relaterede produkter