WILSON MIX
Søbolde

Klik på grade guiden og få information om de forskellige grades

Gradeguide

Pearl/perfekt Grade

Vores Pearl grade golfbolde er det tætteste du kommer på nye golfbolde. Boldene bliver håndplukket og er skinnende blanke og uden mærker i skallen. Boldene er typisk kun brugt en enkelt gang eller til meget få golfslag. Vores Pearl grade golfbolde kaldes af andre firmaer for AAA eller Mint grade. Der kan forekomme firma logoer eller en smule tusch streger på golfboldene.

A Grade

Vores A grade golfbolde er bolde med små skønhedsfejl. Golfboldene er rigtig pæne og boldens egenskaber er endnu ikke forringet i forhold til nye golfbolde.  De fleste ”almindelige” golfspillere foretrækker denne kvalitet, da der er meget at spare i forhold til nye golfbolde.  Der kan forekomme firma logoer og tusch streger på golfboldene.
Grade B søbolde

B Grade

Vores B grade golfbolde er til dig der gerne vil spare mange penge på dine golfbolde. Hvis du ikke har noget imod lidt ridser/mærker og misfarvninger på enkelte af boldene, er denne grade det rette valg for dig. Er du en forholdsvis ny golfspiller eller vil du gerne træne med de samme bolde som du spiller turnering med, er denne grade et oplagt valg for dig. Der kan forekomme firma logoer og tusch streger på golfboldene.
Grade C søbolde

C Grade

Vores C grade golfbolde er til nybegyndere, der slår mange hooks og slices, og ikke vil miste dyrebare bolde i søer og out of bounds. Boldene har ridser, skrammer og nogle har også misfarvninger i skallen og bærer tydeligvis præg af mange tidligere golfslag. Perfekt hvis du bare vil have en meget billig golfbold. Der kan forekomme firma logoer og tusch streger på golfboldene.
Grade D søbolde

Pris fra: 4,50 kr
Antal Pris pr stk Rabat
50 stk. 4,50 kr ialt: 225,00 kr
100 stk. 4,25 kr 6% ialt: 425,00 kr
200 stk. 4,00 kr 12% ialt: 800,00 kr
WILSON MIX SØBOLDE is available for purchase in increments of 50

Levering fra 1-2 dage

Total:

Detaljer

Vil du have en blød bold, der giver dig masser af føling omkring green og en god fornemmelse når du rammer bolden fra tee, så er det denne. Wilson har udviklet et dimplesystem, der sikrer en stabil flugt i luften.

  • God føling
  • Wilson henvender sig fra høj til middelhandicapperen
  • Mix af Wilson bolde
 
Bedømmelse

Relaterede produkter