•      På Trustpilot
 •  Billig fragt fra 39,-
 •  30 dages returret
 •  Tlf: 60 24 07 17
Filter(1)

Golfhandsker

Golfhandsker

Et af de mest fundamentale dele af golfspillet er grebet. Uden et ordentligt greb kan golfspillere ikke præstere til deres ypperste. Derfor har du brug for en god golfhandske, som hjælper dig med at have kontrol med dit jern eller din golfkølle. Typisk gør golfspillere kun brug af én handske på den ene hånd - og det er den hånd, som man har længst oppe på skaftet. Det vil sige, at højrehåndede golfspillere har handsken på sin venstre hånd, hvorimod venstrehåndede golfspillere har handsken på den højre hånd.

Det er i den forbindelse yderst vigtigt, at handsken passer til din hånd. De skal sidde relativt stramt; men selvfølgelig ikke for stramt. Hvis handsken sidder for stramt, kan handsken mindske bevægelsen og smidigheden i hånden, og så bliver dit slag forringet. Modsat må handskerne heller ikke sidde for løst, for så kan man risikere, at golfkøllen kommer til at glide under slaget.

Derfor skal du bruge golfhandsker

Hvis du ikke er vant til at bruge golfhandsker, så vil du tydeligt kunne mærke forskel, hvis du tager nogle golfhandsker på. Golfhandsken hjælper dig nemlig med at få et meget bedre greb om golfkøllen på grund af højere friktion. Derudover undgår man at få vabler på fingre og hænder ved at tage en golfhandske på. Derfor er det ikke så underligt, at golfhandsker hører til blandt det mest populære golfudstyr der findes - og det er uanset ens alder, handicap eller køn.

Find din næste golfhandske hos os

Hos Billige Golfbolde finder du et stort udvalg af golfhandsker. Vi har både prisvenlige, slidstærke golfhandsker i syntetiske materialer, såvel som vi har mere noble golfhandsker i læder. Derudover er mange af vores golfhandsker fremstillet i materialer, så de er særligt egnede i vinterhalvåret, hvor regn, rusk og kulde jo er meget sigende for det danske vejr. Når det eksempelvis er ekstra bidende koldt, så er de varme Footjoy’s Winter Mitts et oplagt valg at tage på. Med disse handsker - eller nærmere luffer - kan dine hænder holde sig varme mellem hvert slag, hvilket gør at kulden ikke kommer til at påvirke dit spil.

Et andet bud på en fremragende golfhandske er Titleist Players-Flex, hvor man virkelig får meget for pengene. Denne golfhandske er lavet i premium læder, og den er skræddersyet til at  give den mest optimale pasform til din hånd. Derudover er den lavet i meget slidstærke materialer, hvilket sikrer en robust og holdbar golfhandske, som med garanti kan forbedre din præstationsevne på golfbanen.

Sorter faldende

5 vare(r)

 • Zoom Weather Mens Lh Syntetisk Herre Golfhandske Zoom Weather Mens Lh Syntetisk Herre Golfhandske
  6 Farver

  Zoom Herre Golfhandske Weather Mens Lh Syntetisk

  Fra89,00 kr
 • Zoom Weather Ladies Lh Syntetisk Dame Golfhandske Zoom Weather Ladies Lh Syntetisk Dame Golfhandske
  6 Farver

  Zoom Dame Golfhandske Weather Ladies Lh Syntetisk

  Fra89,00 kr
 • Zoom Weather Junior Lh Syntetisk Junior Golfhandske Zoom Weather Junior Lh Syntetisk Junior Golfhandske
  1 Farve

  Zoom Junior Golfhandske Weather Junior Lh Syntetisk

  Pris:99,00 kr
 • Zoom Tour Ladies Lh Syntetisk Dame Golfhandske Zoom Tour Ladies Lh Syntetisk Dame Golfhandske
  1 Farve

  Zoom Dame Golfhandske Tour Ladies Lh Syntetisk

  Fra159,00 kr
 • Zoom Tour Mens Lh Syntetisk Herre Golfhandske Zoom Tour Mens Lh Syntetisk Herre Golfhandske
  3 Farver

  Zoom Herre Golfhandske Tour Mens Lh Syntetisk

  Fra159,00 kr

1 til 5 af 5