•      På Trustpilot
  •  Billig fragt fra 39,-
  •  30 dages returret
  •  Tlf: 60 24 07 17

Golfsæt

Et golfsæt er specielt en god investering, hvis du er juniorspiller - eller spiller med et højt handicap - og derfor er nybegynder inden for golfverdenen. Mange golfsæt indeholder de helt basale køller som: fairway køller, driver, jernsæt og putter, og derfor er man godt garderet ved at købe et samlet golfsæt. I et golfsæt får du alt, hvad du behøver for at komme ordentligt i gang med golfspillet. Her hos Billige Golfbolde finder du flere forskellige samlede pakkeløsninger af golfsæt - og vi har helt sikkert også ét til dig.

Kom ordentligt i gang med dit golfsæt

Hvis du er en af dem, som først skal til at lære at spille golf, så er det meget fornuftigt at investere i et golfsæt. Det skyldes, at man dels bliver fortrolig med de enkelte køller, ligesom man dels langsomt finder ud af, hvornår det er bedst at anvende en fairwaykølle frem for en hybridkølle osv. Derudover er det meget vigtigt, at man som nybegynder bliver helt fortrolig med de enkelte golfkøller. Bare det at få golfbolden op i luften og fremad med driveren kan være vanskeligt for mange nybegyndere, og derfor skal man ikke regne med, at det bliver nogen kæmpe succes de første gange på golfbanen.

Som nybegynder inden for golf er det også en god idé at finde ud af, om golf overhovedet er en sport, som man vil prioritere højt. Derfor kan man med fordel starte ud med et golfsæt til begyndere. Til børn - i alderen 8-11 år - anbefaler vi eksempelvis Wilson Pro Staff HDX, hvor køllerne er meget lette samtidig med, at jernet har et væsentligt større sweetspot end traditionelle golfkøller. Det betyder, at selvom man rammer golfbolden en anelse urent, vil det alligevel få bolden op i luften, ligesom der vil komme godt med længde på slaget. Ved mere avancerede golfsæt kræver det, at man rammer bolden præcist - hver gang - for ellers bliver slaget utilgiveligt dårligt.

Find dit næste golfsæt hos os

Der er mange fordele ved at investere i et samlet golfsæt frem for at købe enkeltvise golfkøller og golfjern. Ved at købe et samlet golfsæt her hos Billige Golfbolde er man sikret, at alle golfkøllerne komplementerer hinanden. Derudover er man garanteret, at man får alle de nødvendige golfkøller, som man skal bruge, så man kan komme i gang med at spille golf. Hos Billige Golfbolde finder du også golfsæt til venstrehåndede. Scroll ned på siden her for at se vores store udvalg.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

1 til 0 af 0