•      På Trustpilot
 •  Billig fragt fra 39,-
 •  30 dages returret
 •  Tlf: 60 24 07 17

Golftilbehør

Er du på udkig efter noget nyt golf tilbehør? Så er du kommet til det rette sted. Hos Billige Golfbolde finder du nemlig et stort udvalg inden for golf tilbehør som: golfparaplyer, golf tees, håndklæder, headcovers, grips, afstandsmålere, GPS’er samt diverse andet golf tilbehør.

Forskelligt golftilbehør hos Billige Golfbolde

Fælles for alle disse forskellige remedier er, at de kan hjælpe dit golfspil både på og udenfor golfbanen. Afstandsmålere og GPS’er er eksempelvis blevet meget populære inden for de sidste par år i golfverdenen. Med laserafstandsmålere kan man måle den præcise afstand fra dér hvor man står, til dér hvor laseren peger hen. Der findes mange forskellige GPS’er og afstandsmålere, og de kan være meget gavnlige i jagten på at forbedre ens handicap. Derudover er de tilladte at anvende i forbindelse med turneringer.

Med en golf-GPS kan du, i modsætning til laserafstandsmålere, også kende til afstande, som man ikke kan se på golfbanen. Det kan eksempelvis være et punkt, som ligger skjult på grund af en bakke, træer eller lignende.

Spil golf i alt slags vejr

Du finder også flere forskellige kvalitets golfparaplyer hos os. For selvom det regner, kan man sagtens komme ud og spille golf. Golfparaplyer adskiller sig fra almindelige paraplyer ved at de er lavet i ekstra slidstærke materialer, så de også kan modstå det ofte lunefulde danske vejr. Mange golfvogne har tilmed holdere, som er skræddersyet til golfparaplyer. Vi har alle de kendte mærker fra Callaway, Ping, Wilson Staff og mange flere.

Golf tilbehør forbedrer dit golfspil

Alle golfspillere, uanset deres niveau, leder efter punkter, hvorpå de kan forbedre deres golfspil. Med det rette golf tilbehør, kan man både gøre golf nemmere og sjovere. Golf tees bl.a. et nødvendigt redskab, når man står på tee. Hos Billige Golfbolde finder du både helt traditionelle golf tees og vinter tees. Vinter tees er særlige gavnlige, når det er frostvejr, hvor græsset er hårdt, og derfor kan man ikke stikke almindelige tees ned i græsset. Om vinteren, hvor regn og slud ikke er noget særsyn, har man ofte også behov for at tørre golfkøllerne med et golf håndklæde - du finder flere golf håndklæder hos os.

Trænger dine gamle grips på dine golfkøller derudover til en opdatering? Så finder du også en masse golf grips her hos Billige Golfbolde. Det gælder alt fra Super Strokes puttegrips til Golf pride grips til jern og køller.

Sorter stigende

7 vare(r)

 • Powakaddy Powakaddy Winter Wheels (Pair) Vinterhjul Powakaddy Powakaddy Winter Wheels (Pair) Vinterhjul

  Levering fra 2-3 dage

  Powakaddy Vinterhjul Powakaddy Winter Wheels (Pair)

  Pris: 625,00 kr
 • Backtee Tour 68'' Paraply Backtee Tour 68'' Paraply
  1 Farve

  Backtee Paraply Tour 68''

  Pris:249,00 kr
 • Footjoy Classic Paraply Footjoy Classic Paraply
  1 Farve

  Footjoy Paraply Classic

  Pris:499,00 kr
 • Titleist 2020 Tour Double Paraply Titleist 2020 Tour Double Paraply
  1 Farve

  Titleist Paraply 2020 Tour Double

  Pris:649,00 kr
 • Titleist 2020 Players Paraply Titleist 2020 Players Paraply
  1 Farve

  Titleist Paraply 2020 Players

  Pris:399,00 kr
 • Titleist Tour Double Canopy Paraply Titleist Tour Double Canopy Paraply
  1 Farve

  Titleist Paraply Tour Double Canopy

  Pris:549,00 kr
 • Titleist Players Folding Paraply Titleist Players Folding Paraply
  1 Farve

  Titleist Paraply Players Folding

  Pris:399,00 kr

1 til 7 af 7