Drivere

Driveren er den største golfkølle i bag\'en og kan bringe et smil på læben af enhver, når den hamrer bolden lige ned ad fairwayen eller endda helt på greene. 

Hos BilligeGolfbolde.dk finder du drivere fra de bedste mærker som Nike, Callaway, Cobra, Titleist, Wilson Staff og flere. Vores store udvalg sørger for, at du kan få den driver, der giver dig maksimal kontrol og styrke, når du står på tee-området. Om du er nybegynder eller en erfaren spiller - vi har det, du mangler.

Stort \'sweet spot\'

Moderne drivere har større hoveder end tidligere. Det betyder, at det såkaldte \'sweet spot\' bliver tilsvarende større og chancen for, at du rammer bolden perfekt øges. Samtidigt bliver risikoen for, at du rammer bolden skævt mindre. På den måde hjælper den moderne driver dig med, at få maksimal effekt ud af dit slag. 

Også firkantede drivere er kommet på markedet. De er designet til at forhøje præcisionen fra tee\'en med ny teknologi, der forhindrer driverhovedet i at dreje, før det rammer bolden. Det resulterer i et lige slag, selvom man ikke rammer bolden rent med driverens \'sweet spot\'.

Visse mærker er også begyndt at udvikle drivere med bevægelig vægt og hoved, så du kan få dit slag til at passe til det specifikke hul på golfbanen. Fra det ene hul til det andet, kan du så justere vægten på driverhovedet eller vinklen på køllefladen.

Langt og lige

Det essentielle i et godt drive er distance og præcision. Nye materialer hjælper med netop at opnå det. De bedste drivere er i dag lavet af titanium og carbon, der både er lettere end stål og giver dit slag en trampolineffekt. Når hovedet rammer bolden giver overfladen sig en smule før det brøksekundet efter retter sig ud igen og sender bolden langt og lige ned ad fairwayen. 

Velkendte problemer som slice og hook kan også justeres med de bedste drivere. Det gøres med en særlig vægtfordeling inde i driverhovedet, som holder køllefladen i den rette position og afhjælper de skæve slag.

Nogle spillere foretrækker draw-slag for at ramme fairwayen mere præcist. Hos BilligeGolfbolde.dk kan du købe \'draw enhanced\' drivers, hvis du vil have et mere udtalt draw i dine slag.

Sorter faldende

9 vare(r)

 • TITLEIST 917D2 HERRE DRIVER TITLEIST 917D2 HERRE DRIVER

  Driver Herre TITLEIST 917D2

  Pris:3.995,00 kr
 • TITLEIST 917D3 HERRE DRIVER TITLEIST 917D3 HERRE DRIVER

  Driver Herre TITLEIST 917D3

  Pris:3.995,00 kr
 • WILSON D300 DAME DRIVER WILSON D300 DAME DRIVER

  Driver Dame WILSON D300

  Pris:2.599,00 kr
 • WILSON FG TOUR F5 HERRE DRIVER WILSON FG TOUR F5 HERRE DRIVER

  Driver Herre WILSON FG TOUR F5

  Pris:2.999,00 kr
 • WILSON D300 HERRE DRIVER WILSON D300 HERRE DRIVER

  Driver Herre WILSON D300

  Pris:2.599,00 kr
 • WILSON PRO STAFF HDX DAME DRIVER WILSON PRO STAFF HDX DAME DRIVER

  Driver Dame WILSON PRO STAFF HDX

  Pris:599,00 kr
 • WILSON DVD HERRE DRIVER WILSON DVD HERRE DRIVER

  Driver Herre WILSON DVD

  Pris:3.399,00 kr
 • WILSON PRO STAFF HDX HERRE DRIVER WILSON PRO STAFF HDX HERRE DRIVER

  Driver Herre WILSON PRO STAFF HDX

  Pris:599,00 kr
 • BRIDGESTONE J715 B3 DRIVER 460 CC HERRE DRIVER BRIDGESTONE J715 B3 DRIVER 460 CC HERRE DRIVER

  Driver Herre BRIDGESTONE J715 B3 DRIVER 460 CC

  Pris:2.625,00 kr

1 til 9 af 9