Callaway golfudstyr

CALLAWAY

 

Callaway Golf Company er en amerikansk sportsudstyrsfabrikant, beliggende i Californien. Virksomhedens helt store specialiseringsområde er golf, hvor man producerer et komplet udvalg af clubs, bolde, tøj og andre accessories. Udover mærket Callaway, overtog man i 1997 også konkurrenten Odyssey, hvis produkter man stadig den dag i dag markedsfører. Modsat mange af de øvrige store golfproducenter, startede Callaway Golf Company forholdsvist sent. Det var således først i 1982 at Ely Reeves Callaway købte halvdelen af Hickory Sticks. Efter yderligere to år besluttede Callaway sig for at købe resten af Hickory Sticks, og han omdøbte virksomheden til Callaway Golf Company i 1988. Herefter tog det for alvor fart, og allerede i 1997 havde virksomheden en samlet markedsværdi på over 3,0 milliarder dollars.

Callaway har altid forsøgt at fremstille innovative og spændende produkter, der via unik teknologi kan hjælpe spillerne til at få det optimale sving. Alle nye tiltag afprøves og udvikles på Ely Callaway Performance Center, og har et mål for øje: At hjælpe golfspillere med at få deres personlige gennembrud på golfbanen. Med det kan menes at man rammer flere fairways, bryde par eller blot slå bolden længere end man gjorde i går. Ligeså vel som Callaway forsøger at gøre den enkelte golfspillere bedre, forsøger de også hele tiden at forbedre dem selv. Det sker gennem kvalificerede forskere, designere og ingeniører der hele tiden tester ny teknologi.

Alt dette har selvfølgelig været medvirkende til at Callaway har fyldt markedet med flere storslåede produkter. Boldmæssigt er det primært Tour i(s) og Tour i(z) der har været banebrydende og populære. Tour i(s) er Callaways bedste kontrolbold til dato, især i kraft af Dual Core teknologien der er udviklet og tilpasset perfekt. Tour i(z) bolden er Callaways langdistance bold, og har altså en anden force end Tour i(s). Der findes også clubs i Callaways sortiment som ligesom boldene også er produceret med øje for at gøre spilleren bedre. Det har også betydet at man har en specialproduceret serie af golfkøller til kvinder.

Callaway har mange lukrative sponsoraftaler med verdenskendte golfspillere og andre celebrities. Af kendte golfspillere kan blandt andet nævnes den tidligere verdensetter Ernie Els og Phil Mickelson med 39-PGA Tour sejre. Herudover har man også kendte spillere på European-touren, blandt andet danske Thomas Bjørn. Som sagt er der også flere celebrities og golfentusiaster der benytter Callaway, og her kan blandt andet nævnes Arnold Palmer og Justin Timberlake.

Callaway golfbolde er en af de mest populære valg af golffolk fra hele verden. De er let genkendelige ved deres karakteristiske sekskantede smilehuller i stedet for de regelmæssige cirkulære. Selskabet hævder, at dette er en vigtig del af deres golfbolddesign, som gør bolden mere stabil i luften.

Callaway er en stor producent af golfudstyr. De har kontorer på verdensplan og er kendt på markedet for deres unikke golfbolde. Deres golfbolde bruges af både professionelle og begyndere på grund af de mange forskellige bolde, de har at tilbyde. Men at vælge den rigtige bold, afhænger af din egen individuelle spillestil.

Tour i(z) bolden er et populært valg blandt golfspillere. Bolden er blevet manipuleret på en måde, så den får mere fart. Virksomheden siger i virkeligheden, at denne særlige golfbold er deres mest teknologisk avancerede golfbold overhovedet. Bolden er i fire dele og har et raffineret HEX Aerodynamik mønster, der reducerer træk på bolden samt øger stabiliteten i bolden når den flyver gennem luften. Den er velegnet til alle former for vind tilstande og giver Tour-niveau fornemmelse og kontrol på greenen.

En anden populær golf bold fra Callaway er deres Tour i(s). Denne model er blevet manipuleret med en blødere hyper-urethan dækning, som giver mere spin og en blød følelse, når bolden er ramt. USGA har lavet nye groove regler, som er blevet indarbejdet i udformningen af bolden hvilket reducerer spin ved brug af korte jern og wedges. Dette viser også at Callaway er langt fremme i udviklingen, og følger meget med i markedet.

http://uk.callawaygolf.com/?locale=en_GB

Sorter faldende

11 vare(r)

 • CALLAWAY MIX HERRE SØBOLDE CALLAWAY MIX HERRE SØBOLDE

  CALLAWAY MIX Søbolde Herre

  Fra4,75 kr
 • CALLAWAY TOUR MIX HERRE SØBOLDE CALLAWAY TOUR MIX HERRE SØBOLDE

  CALLAWAY TOUR MIX Søbolde Herre

  Fra10,50 kr
 • CALLAWAY CHROME SOFT HERRE GOLFBOLDE CALLAWAY CHROME SOFT HERRE GOLFBOLDE
  1 Farve

  CALLAWAY CHROME SOFT Golfbolde Herre

  Fra239,00 kr
 • CALLAWAY SUPERSOFT HERRE GOLFBOLDE CALLAWAY SUPERSOFT HERRE GOLFBOLDE
  3 Farver

  CALLAWAY SUPERSOFT Golfbolde Herre

  Fra185,00 kr
 • CALLAWAY WARBIRD HERRE SØBOLDE CALLAWAY WARBIRD HERRE SØBOLDE

  CALLAWAY WARBIRD Søbolde Herre

  Fra6,00 kr
 • CALLAWAY SUPERSOFT LOGOBOLDE CALLAWAY SUPERSOFT LOGOBOLDE
  3 Farver

  CALLAWAY SUPERSOFT Logobolde Herre

  Fra198,75 kr
 • CALLAWAY CHROME SOFT LOGOBOLDE CALLAWAY CHROME SOFT LOGOBOLDE
  1 Farve

  CALLAWAY CHROME SOFT Logobolde Herre

  Fra268,75 kr
 • CALLAWAY SUPERSOFT HERRE SØBOLDE CALLAWAY SUPERSOFT HERRE SØBOLDE

  CALLAWAY SUPERSOFT Søbolde Herre

  Fra7,00 kr
 • CALLAWAY LADY MIX DAME SØBOLDE CALLAWAY LADY MIX DAME SØBOLDE

  CALLAWAY LADY MIX Søbolde Dame

  Fra4,25 kr
 • CALLAWAY SOLARIE PINK DAME SØBOLDE CALLAWAY SOLARIE PINK DAME SØBOLDE

  CALLAWAY SOLARIE PINK Søbolde Dame

  Fra5,50 kr
 • CALLAWAY CHROME SOFT HERRE SØBOLDE CALLAWAY CHROME SOFT HERRE SØBOLDE

  CALLAWAY CHROME SOFT Søbolde Herre

  Fra11,50 kr

1 til 11 af 11