•      På Trustpilot
  •  Billig fragt fra 39,-
  •  30 dages returret
  •  Tlf: 60 24 07 17

Afstandsmålere & GPS

En golfkikkert er til golfspilleren, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af spillet, og kun ønsker at yde det absolut bedste på banen. Her er en golfkikkert et rigtig godt redskab der kan hjælpe dig med at måle og analysere banen og fortælle, hvor flaget befinder sig mv.
Flere og flere vælger at investere i en golf-GPS. Og med god grund. En golf-GPS viser en lang række informationer om en golfbanes forskellige huller og er derfor yderst fordelagtig for alle golfspillere

Golfkikkerter

For en optimal og præcis måling af, hvor flaget er, kan en golfkikkert med fordel benyttes. Teknologien i en golfkikkert gør, at den kan måle flag, som er hele 450 yards væk – svarende til 410 meter - med en utrolig præcision. En golfkikkert kan med sin laser teknologi scanne landskabet, og kan på den måde vise den bedste vej til flaget; på trods af træer og lignende i baggrunden. Golfkikkerter hos Billige Golfbolde fås i mange forskellige designs, og de er alle beskyttet mod det danske lunefulde vejr, da tasken bl.a. er vandtæt. Her på siden finder du flere forskellige golfkikkerter fra, den prisvindende producent, Bushnell.

Bushnell golfkikkert

Ønsker du én af de bedste golfkikkerter på markedet, med den højeste præcision samt et super flot design, så er en golfkikkert fra Bushnell, det du, som golf-entusiast, bør vælge. Fællesnævneren for alle vores Bushnell kikkerter er, at de har et lækkert design - ligesom at de alle er yderst funktionelle.

Da det danske klima kan være meget omskifteligt, vil os golfspillere selvfølgelig opleve regn og dårligt vejr. Ikke desto mindre vil en golfkikkert som Bushnell Tour V4 også sagtens kunne benyttes, selvom det er regnvejr. Denne golfkikkert kan eksempelvis række op til 1.300 yards, hvilken gør den utroligt effektiv, og så er den samtidig rigtig hurtig. Med små vibrationssignaler giver denne golfkikkert dig besked, når det søgte flag er fundet.

Alle vores golfkikkerter fra Bushnell er meget nemme at navigere med. Yderligere er de meget kompakte og ligger godt i hånden, hvorfor de alt i alt fungerer ligesom en golfkikkert skal fungere. I en golfkikkert test har flere varianter og modeller fra Bushnell desuden fået rigtig gode anmeldelser og ros, og bliver samtidig benyttet af mange professionelle golfspillere.

Fuld returret og 2 års garanti på golfkikkert

Hvis du bestiller din nye Bushnell golfkikkert her på siden, får du - udover billig fragt - 30 dages fuld returret, hvis du nu skulle fortryde dit køb. Derudover er der igennem Bushnell 2 års fuld garanti på din nye golfkikkert.

Golf-GPS

Med en golf-GPS ved hånden får du den præcise afstand fra din position til hvilket som helst punkt på banen, og du eksempelvis kan se, hvor lang en given fairway eller vandhazard er. Visse modeller kan endda holde styr på dit scorecard og indsamle statistik om dine slag, så du kan analysere dit spil i dybden. Det gør denne golfgadget til det perfekte redskab for den ambitiøse golfspiller, der vil have de bedste forudsætninger for at lave flotte resultater på golfbanen. 

Mens laserafstandsmåleren kræver, at du kan se det punkt, du vil kende afstanden til, giver golf-GPS\'en dig mulighed for at se afstande til eksempelvis greens, der ligger skjult bag træer eller på den anden side af en bakke.

Golf-GPS\'en giver dig et enormt overblik på banen, som du kan udnytte til at træffe kvalificerede beslutninger om, hvordan du skal angribe det enkelte hul. I sidste ende kan anskaffelsen af en golf-GPS betyde, at dit handicap bliver sænket betydeligt.

Vi fører en lang række stilfulde GPS-computere. Uanset om du vil have din golf-GPS indbygget i et elegant ur eller vil have en slank GPS, der nemt kan sættes på din bag, har vi det, du søger. Vi fører de nyeste produkter - både når det gælder design og teknologi - så du kan få en golf-GPS i højeste klasse.

VI har produkter fra både Garmin, Bushnell, Golfbuddy og mange flere.

Sorter faldende

5 vare(r)

1 til 5 af 5