Filtrering
Pris
  1. kr999
    kr4499
  2.  
  3. -

Afstandsmålere & GPS

Laserafstandsmåler til golf:

Laserafstandsmålere til golf er uhyre nemme at bruge og kan være en enorm hjælp til at opnå flotte resultater på selv de sværeste huller. Laserafstandsmåleren ligner en lille kikkert med et sigte. Der hvor sigtet peger hen, rammer den usynlige laserstråle, og displayet viser straks den præcise afstand. Det er så let som aldrig før.

Mens man tidligere skulle sjusse sig frem til afstanden til greenen eller et andet punkt på golfbanen, kan man med laserafstandsmåleren få et præcist metermål at arbejde med. På den måde kan vores præcise produkter hjælpe dig med at afgøre, hvilket golfjern eller golfkølle du har behov for.

Laserafstandsmålere til golf fungerer helt uden abonnementer og opdateringer. De er simple at bruge og pålidelige - selv når det regner. Hvis du vil udnytte den nyeste teknologi i dit golfspil, kan en laserafstandsmåler være en stor hjælp til at forbedre dit handicap, og den er lovlig at bruge til turneringer.

Hos BilligeGolfbolde.dk fører vi et bredt udvalg af brugervenlige laserafstandsmålere i høj kvalitet, så du med denne pragtfulde golf-gadget kan få hjælp til at barbere slag af dine score.

Golf-GPS

Flere og flere vælger at investere i en golf-GPS. Og med god grund. En golf-GPS viser en lang række informationer om en golfbanes forskellige huller og er derfor yderst fordelagtig for alle golfspillere. Med en golf-GPS ved hånden får du den præcise afstand fra din position til hvilket som helst punkt på banen, og du eksempelvis kan se, hvor lang en given fairway eller vandhazard er. Visse modeller kan endda holde styr på dit scorecard og indsamle statistik om dine slag, så du kan analysere dit spil i dybden. Det gør denne golfgadget til det perfekte redskab for den ambitiøse golfspiller, der vil have de bedste forudsætninger for at lave flotte resultater på golfbanen. 

Mens laserafstandsmåleren kræver, at du kan se det punkt, du vil kende afstanden til, giver golf-GPS\'en dig mulighed for at se afstande til eksempelvis greens, der ligger skjult bag træer eller på den anden side af en bakke. 

Golf-GPS\'en giver dig et enormt overblik på banen, som du kan udnytte til at træffe kvalificerede beslutninger om, hvordan du skal angribe det enkelte hul. I sidste ende kan anskaffelsen af en golf-GPS betyde, at dit handicap bliver sænket betydeligt.

Vi fører en lang række stilfulde GPS-computere. Uanset om du vil have din golf-GPS indbygget i et elegant ur eller vil have en slank GPS, der nemt kan sættes på din bag, har vi det, du søger. Vi fører de nyeste produkter - både når det gælder design og teknologi - så du kan få en golf-GPS i højeste klasse.

VI har produkter fra både Garmin, Bushnell, Golfbuddy og mange flere. 

Sorter faldende

17 vare(r)

1 til 17 af 17