•      På Trustpilot
 •  Billig fragt fra 39,-
 •  30 dages returret
 •  Tlf: 60 24 07 17

Nike golfudstyr

Nike golfbolde er meget populære blandt golfspillere. Virksomheden er en førende indenfor fremstilling af golfudstyr, såsom bolde, køller og beklædning. Under 'One' serien har Nike tre tilbud, der passer til golfspillere med varierende stilarter.

Nike er en af de helt store spillere på det globale golfmarked, og har været det siden 1984 hvor Bob Wood lagde en slagplan for hvordan Nike Golf skulle fungere. Nike Golf er en del af den store sportsgigant Nike, som blev grundlagt tilbage i 1962. 22 år senere introducerede man så Nike Golf, der siden er kravlet op som et af de mest populære mærker på verdensplan. Det hele startede dog meget stille og roligt, med en begrænset produktion af sko til golfudøvere.

Der skulle således også gå mere end 14 år før man bragte den første serie af golfbolde på markedet. Efter denne lancering fik Nike dog blod på tanden, og siden er det for alvor gået stærkt for den amerikanske gigant, som i dag er iblandt de helt store aktører på markedet.

Golfboldene er i dag blot et af mange områder hvorpå Nike Golf har oplevet enorm interesse fra golfspillere. Man har med lanceringen af blandt andet Nike ONE Vapor Speed, Power Distance Long og Power Distance Woman formået at lave bolde til enhver smag og køn. Golfkøller er et andet område Nike Golf har arbejdet hårdt på at blive førende indenfor. Man har med udgivelsen af blandt andet VR Pro serien formået at komme op på siden af de helt store golfproducenter. Som sagt startede det hele med sko, og det er da også indenfor tøj at Nike Golf i starten var rigtig stærke og innovative. I dag ser man også flere og flere handsker, samt andet golf relateret tøj fra giganten, der alt sammen er med til at forbedre deres position i den hårde golfbranche.

At Nike Golf er populært hos de professionelle kan der ikke herske nogen tvivl om, eftersom det er nogle af verdens allerbedste der optræder med det traditionsrige logo på brystet, golfkøllen eller bolden. Heriblandt finder man det amerikanske fænomen Tiger Woods, der har vundet imponerende 64 sejre på PGA-Touren og lagt nummer 1 på verdensranglisten flere gange. Udover Tiger Woods spiller stjerner som Richard Finch, Simon Dyson og Francesco Molinari også med Nike udstyr. Det er dog ikke kun professionelle der benytter sig af Nike Golf udstyr, således er det også særdeles populært blandt amatører og fritidsspillere på danske såvel som internationale golfbaner.

Den første er Nike's ONE Tour. Denne bold er udviklet specielt til spillere, der har høj svinghastighed og er på udkig efter store præstationer på greenen. En golfspiller som ønsker længere afstand når han skyder og mere spin kontrol, på greenen bør vælge denne model. Bygget med en 4-lags konstruktion og dækket med en sømløs urethan overflade, giver Nike One Tour nøjagtighed, kontrol og endnu større distance.

ONE Tour D er et andet populært tilbud fra Nike med henblik på golfere med et moderat til hurtigt sving, der er på udkig efter en god bold og ønsker endnu bedre distance. Bolden har en 3-lags konstruktion med en kraftoverførerende lag, som maksimerer hastighed og skaber større distacne og bedre kontrol af skud.

Den sidste model er ONE Vapor. Denne bold giver en perfekt balance mellem kontrol og distance til amatør golfspillere, der besidder en gennemsnitlig svinghastighed. Konstrueret med 3-lag og et sømløst ydre maksimeres afstanden på skudene for gennemsnitlige svinghastigheder.

http://www.nike.com/dk/en_gb/

Filter
Sorter faldende

3 vare(r)

 • Nike MIX Hvid Herre Søbolde Nike MIX Hvid Herre Søbolde

  Nike Herre Søbolde MIX Hvid

  Fra4,00 kr
 • Nike Tour Mix Hvid Herre Søbolde Nike Tour Mix Hvid Herre Søbolde

  Nike Herre Søbolde Tour Mix Hvid

  Fra10,50 kr
 • Nike Lady Hvid Dame Søbolde Nike Lady Hvid Dame Søbolde

  Nike Dame Søbolde Lady Hvid

  Fra4,00 kr

1 til 3 af 3