Pinnacle golfudstyr

PINNACLE

Pinnacle er et af verdens førende golfbrands, og har igennem årtier leveret kvalitets golfbolde til amatører og professionelle golfspillere verden over.

Blandt Pinnacles store sortiment af golfbolde, finder man blandt andet Pinnacle Dimension bolden. Denne bold er designet til spillere der søger en direkte flyvning, blød fornemmelse og en lang distance. Dette kan lade sig gøre da bolden, udover det nye 3D system (3 Dimensional = Afstand, holdbarhed og dispersion), også har en stor blød kerne der gør det muligt at skyde med høj hastighed over lange afstande. Dimension bolden er blot den nyeste af mange nye tiltag fra Pinnacles side. Man har også udviklet flere andre kvalitetsbolde, såsom Pinnacle Gold Precision, Pinnacle Gold Distance og Pinnacle Exception.

Pinnacle Gold Precision er, som navnet antyder, en bold der giver en perfekt præcision og boldkontrol. Herudover er bolden også udstyret med de sædvanlige Pinnacle Gold afstande, hvilket gør bolden unik da den både kan benyttes på lange og korte afstande. Bolden er altså udviklet specielt til spillere der ønsker et langt drive, men stadig med en præcision og en blød fornemmelse sjældent set lignende. 

Pinnacle Gold Distance bolden lever til fulde op til sit navn, og overstiger sågar også flere af brugernes forventninger. Som det ligger i Gold serie arven er denne bold designet til spillere der går efter at slå det længste slag, og modellen her er ingen undtagelse. Pinnacle Gold Distance bolden lever på dette punkt op til dens navn, og overgår endda tidligere modeller. Grundet et lavt spin, modstandsdygtige ionomer og en høj-hastighedskerne gør denne bold det muligt at slå et langt lige slag fra tee til green.

Disse 3 bolde er blot et udpluk af Pinnacle golfboldene, og sortimentet rummer langt flere bolde med andre spidskompetencer, hvilket gør det muligt for den enkelte spiller at bruge netop den Pinnacle golfbold der passer bedst. Netop dette er et must for golfspillere, da en god golfbold med den rette balance i forhold til ens slag, er første skridt på vejen mod et godt drive. Med Pinnacle golfbolde har man i hvert fald sikret denne del.

Pinnacle er et undermærke til Titleist, som er en af de største amerikanske spillere indenfor golfudstyr. Pinnacle leverer mange forskellige golfbolde, som både bruges af professionelle og amatører.

Her beskriver vi et par af boldene.


Pinnacle Dimension

Denne bold er specielt lavet til de spillere der ønsker længere og mere lige skyd. Bolden er desuden med til at gøre det nemmere til at putte, da den skaber større kontrol over bolden. 

Pinnacle Gold

Denne bold er lavet til spil fra tee til green, og tilbyder formiddal distance på ens skyd. Den er lavet til at have minimalt med spin. Bolden har fokus på kvalitet for pengene og er derfor et godt valg til den økonomibevidste spiller. 

Pinnacle Lady

Det er Pinnacle's dame bold. Den henvender sig sjovt nok primært til kvinder :-) Den minder en del om Pinnacle gold, dog er bolden optimeret til at blive tilpasset damers spillestil. Pinnacle Lady kan selvfølgelig købes hos BilligeGolfbolde.dk.

http://www.pinnaclegolf.com/under-the-cover/

 

Filter
Sorter faldende

7 vare(r)

 • PINNACLE MIX HERRE SØBOLDE PINNACLE MIX HERRE SØBOLDE

  PINNACLE MIX Søbolde Herre

  Fra3,75 kr
 • PINNACLE SOFT 15 BALL PACK STOCK GOLFBOLDE PINNACLE SOFT 15 BALL PACK STOCK GOLFBOLDE
  1 Farve

  PINNACLE SOFT 15 BALL PACK STOCK Golfbolde

  Fra159,00 kr
 • PINNACLE GOLD GUL HERRE SØBOLDE PINNACLE GOLD GUL HERRE SØBOLDE

  PINNACLE GOLD GUL Søbolde Herre

  Fra4,00 kr
 • PINNACLE SOFT 15 BALL PACK STOCK DAME GOLFBOLDE PINNACLE SOFT 15 BALL PACK STOCK DAME GOLFBOLDE
  1 Farve

  PINNACLE SOFT 15 BALL PACK STOCK Golfbolde Dame

  Fra159,00 kr
 • PINNACLE SOFT PLAY# 15 BALL PACK S DAME GOLFBOLDE PINNACLE SOFT PLAY# 15 BALL PACK S DAME GOLFBOLDE
  1 Farve

  PINNACLE SOFT PLAY# 15 BALL PACK S Golfbolde Dame

  Fra159,00 kr
 • PINNACLE RUSH 15 BALL PACK STOCK GOLFBOLDE PINNACLE RUSH 15 BALL PACK STOCK GOLFBOLDE
  2 Farver

  PINNACLE RUSH 15 BALL PACK STOCK Golfbolde

  Fra159,00 kr
 • PINNACLE LADY MIX DAME SØBOLDE PINNACLE LADY MIX DAME SØBOLDE

  PINNACLE LADY MIX Søbolde Dame

  Fra3,75 kr

1 til 7 af 7