Tees

Èn af de vigtigste remedier inden for golftilbehør er tees. Hver gang man skal igangsætte et spil, placerer man - næsten altid - golfbolden på en tee. På enkelte golfbaner kan der dog gives dispensation for, at man også placerer tees andre steder for at skåne græsset på golfbanen; eksempelvis i vinterperioder.

Hvis du er nybegynder på en golfbane, er du nødt til at prøve dig lidt frem for at finde ud af, hvilken tees som passer bedst til dit slag. Det vigtigste er at finde frem til et kontinuerligt, godt slag med driveren, hvor den rigtige tees kan gøre en stor forskel.

Hvilken tees skal jeg vælge?

Dét er nok et af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet af vores kunder. Der findes imidlertid ikke noget entydigt svar på det spørgsmål. Man er - som sagt - nødt til at prøve en masse forskellige tees, før man kan bedømme, hvilken tees som passer bedst til ens slag med driveren. Når man så endelig har fundet frem til, hvilken tees som er bedst, så kan man lige så godt fortsætte med at anvende disse. Det handler nemlig om, at få vedvarende stabilitet ind i sit golfspil, og her kan de helt rigtige tees være medvirkende til, at man spiller på et stabilt, højt niveau hver gang. Har man derfor - over en længere periode - haft succes med nogle specifikke tees, så er der ingen grund til pludseligt at skifte over til nogle andre.

Vinter tees

Vi har også vinter tees her hos Billige Golfbolde. Vinter tees er yderst gavnlige for dig, som også spiller golf i vintersæsonen. I vores pakke får man 4 forskellige vinter tees i forskellige højder og farver. Yderligere er der en praktisk snor, som binder alle de 4 tees sammen, så de ikke bliver væk så nemt. Vinter tees kommer især til sin ret under frostvejr, hvor en almindelig tees ikke kan stikkes ned i jorden. Derudover benyttes vinter tees også for at skåne græsset i vintersæsonen.

Sorter faldende

2 vare(r)

 • LIGNUM ØKO PLASTIK TEES LIGNUM ØKO PLASTIK TEES
  1 Farve

  LIGNUM ØKO PLASTIK Tees

  Pris:27,50 kr

  Førpris:35,00 kr

  Spar:-21%

 • WINTER BLISTER TEES WINTER BLISTER TEES
  1 Farve

  WINTER BLISTER Tees

  Pris:39,00 kr

1 til 2 af 2