Drivere

Driveren er den man på de fleste huller slår ud med. Desuden er det den suverænt største golfkølle i et golf- eller jernsæt. Det er også driveren, der kan give enhver golfspiller et smil på læben, når golfbolden bliver hamret ned af fairwayen - eller måske endda helt ned på greenen. 

Grunden til at det netop er driveren, man benytter sig af i tee-området, er, at de har det største sweetspot - og derfor kan man også slå en golfbold længst og højest med driveren. Hos Billige Golfbolde finder du et stort udvalg af drivere fra verdens førende golf brands som: Callaway, Cobra, Titleist, Wilson Staff og mange flere. Med vores store udvalg er du sikker på, at kunne finde en driver til dit behov - og det er uanset, om du er nybegynder eller erfaren golfspiller.

Driverens udvikling

Det har aldrig været nemmere at slå til golfbolden med en driver. Dette skyldes, at de fleste producenter i dag udvikler drivere, som har et større sweet spot end tidligere. Det betyder, du - med det større sweetspot - har en langt større chance for, at ramme golfbolden rent.

Mange golfspillere har desværre en tendens til at spille med en driver, der har et for langt skaft. For selvom man får mere hastighed på slaget med et længere golfskaft, så er dette på bekostning af præcisionen i slaget. Langt de fleste professionelle golfspillere spiller også med skafter, der er kortere end standard, for at få bedre kontrol.

Find din næste driver hos Billige Golfbolde

Hos Billige Golfbolde har vi et stort udvalg af forskellige drivere til både mænd og kvinder. Du finder bl.a. den prisvenlige driver F-Max SL fra Cobra, der er den perfekte driver til den let øvede golfspiller, samt til golfspilleren med et lidt højere handicap. Derudover finder du de meget populære drivere fra Titleist i TS Metals serien, som specielt er et hit til den mere øvede spiller. Ydermere finder du også topdriverene fra de store mærker. Drivere i dag bliver lavet af titanium og carbon, hvor at denne blanding er noget lettere end stål.

Det største problem hos amatør golfspillere, er præcisionen i ens drives. Men dette er der begyndt at komme en løsning på. I de fleste nye drivere er der nemlig en særlig vægtfordeling, som hjælper med at holde køllefladen på den rette position og dermed minimere de skæve slag. Scroll ned på siden her for at se vores store sortiment af drivere.
Sorter stigende

7 vare(r)

 • WILSON D300 HERRE DRIVER WILSON D300 HERRE DRIVER

  WILSON D300 Driver Herre

  Pris:1.949,00 kr

  Førpris:2.599,00 kr

  Spar:-25%

 • TITLEIST TS2D DRIVER TITLEIST TS2D DRIVER

  TITLEIST TS2D Driver

  Pris:3.999,00 kr
 • TITLEIST TS3D DRIVER TITLEIST TS3D DRIVER

  TITLEIST TS3D Driver

  Pris:3.999,00 kr
 • TITLEIST 917D2 HERRE DRIVER TITLEIST 917D2 HERRE DRIVER

  TITLEIST 917D2 Driver Herre

  Pris:2.996,00 kr

  Førpris:3.995,00 kr

  Spar:-25%

 • WILSON TOUR VELOCITY DRIVER HERRE DRIVER WILSON TOUR VELOCITY DRIVER HERRE DRIVER

  WILSON TOUR VELOCITY DRIVER Driver Herre

  Pris:524,00 kr

  Førpris:699,00 kr

  Spar:-25%

 • TITLEIST 917D3 HERRE DRIVER TITLEIST 917D3 HERRE DRIVER

  TITLEIST 917D3 Driver Herre

  Pris:2.996,00 kr

  Førpris:3.995,00 kr

  Spar:-25%

 • WILSON D300 DAME DRIVER WILSON D300 DAME DRIVER

  WILSON D300 Driver Dame

  Pris:1.949,00 kr

  Førpris:2.599,00 kr

  Spar:-25%

1 til 7 af 7