Topflite golfudstyr

TOPFLITE

Topflite er i dag kendt som en af de mest populære producenter af golfbolde og clubs på verdensplan. Historien starter dog langt tilbage, nemlig i 1895 hvor Topflite begyndte som et datterselskab af A.G. Spalding Co. Sidenhen har Topflite markedsført sig meget på at være den første producent af amerikanske golfbolde. De første 20 år af levetiden beskæftigede man sig primært med golfbolde, under Spalding navnet. På trods af Topflite allerede tidligt begyndte at lave golfclubs, var det først i starten af 1990’erne at man for alvor optrappede denne satsning. Topflite var et datterselskab af Spalding kompagniet helt frem til deres konkurs i 2003, hvorefter Callaway overtog. Den dag i dag er Topflite stadig under Callaways vinger, og det med stor succes til følge.

Den måske mest populære Topflite golfbold er Gamer V2 bolden. Denne bold er kendt af alle golfspillere, og har været benyttet af næsten lige så mange. Bolden er opbygget i et 3-lag, og giver et langt og blødt slag, samtidig med at man får en enorm kontrol fra tee til green. Det har kostet Topflite mange ressourcer at udvikle denne bold, der er gået igennem flere forbedringsrunder før den endelige Gamer V2 kom frem. Det er en bold for både øvede og knap så øvede. Udover Gamer V2 bolden har Topflite også andre populære bolde i deres sortiment. Her finder man blandt andet D2+ serien, som tæller 4 forskellige slags bolde, nemlig Distance, Straight, Feel og Diva. De forskellige spidskompetencer fra hver bold giver lidt sig selv ud fra navnet, hvor Distance bolden selvfølgelig er med mest mulig fart og længste distance.

Udover golfbolde og clubs har Topflite også et stort udvalg af udstyr til golfspillere. Dette sortiment indeholder mange forskellige varianter af caps, handsker, håndklæder og paraplyer. Alt sammen udstyr man som golfspiller kan have brug for i forskellige situationer. Alt udstyret er prydet med det nærmest legendariske Topflite logo.

TopFlite ejes af selskabet der også ejer Callaway. Topflite tilbyder mange professionelle golfbolde, som både bruges af professionelle og amatører. De har et bredt udvalg, som dækker over de fleste behov.

TopFlite har eksisteret i over 35 år og er altid med fremme i udviklingen af golfbolde.

Vi sælger rigtig mange Topflite søbolde hver måned. Det er en af vores bedst sælgende golfbolde, og vi anbefaler dem til alle der ønsker mere længde i deres slag.

http://www.topflite.com/

Sorter faldende

1 vare(r)

  • TOPFLITE MIX HERRE SØBOLDE TOPFLITE MIX HERRE SØBOLDE

    TOPFLITE MIX Søbolde Herre

    Fra3,25 kr

1 til 1 af 1