Taylormade golfudstyr

TAYLORMADE

TaylorMade hedder hedder helt korrekt Taylormade-Adidas Golf Company (TMAG) og er et amerikansk datterselskab til den tyske sportsgigant Adidas. I daglig tale bliver det dog blot kaldt for Taylormade.

TaylorMade har hovedkvarter i Carlsbad, Californien, og så første gang dagens lys da Gary Adams grundlagde TaylorMade tilbage i 1979. Selskabet har siden grundlæggelsen haft held og dygtighed til at etablere, og forblive, i toppen af golfbranchen. TaylorMade var selvstændigt indtil 1984, hvor Salomon S.A. erhvervede mærket. TaylorMade forblev en del af Salomon S.A. indtil 1997, hvor Adidas trådte ind på markedet og købte Salomon S.A. ud. Umiddelbart herefter blev navnet ændret til det vi kender i dag, TaylorMade-Adidas. Kort efter Adidas’ indtræden blev strategien for hele virksomheden omstruktureret, og man satsede nu på at blive førende på driver markedet. Det mål blev opnået i 2005. Siden er det kun gået fremad for TaylorMade-Adidas, der i dag markedsfører drivers, fairway woods og hybrids, irons, wedges, golfbolde samt utallige tøj-, sko-, handske- og taskevarianter.

Golfbolde produceret af TaylorMade-Adidas er af unik kvalitet, og i blandt verdens suverænt bedste. I det store sortiment findes blandt andet Penta TP, som er markedets eneste bold i 5 lag. Det er med andre ord markedets mest komplette bold, da den ikke bare passer til en eller to golfkøller, men sørger for at man får det optimale sving med stort set hvilken som helst kølle. Udover Penta TP bolden, tæller sortimentet også modeller som TP Black, Burner Tour Ball og Burner Ball. Disse tre bolde er tilpasset forskellige spillertyper, hvilket gør det muligt at finde den perfekte bold til ens personlige sving.

Som sagt var det indenfor drivers at TaylorMade valgte at satse i perioden efter 1997, og det er uden tvivl noget man kan se på udvalget og kvaliteten af driverne i dag. Udvalget er stort og kvaliteten er i den absolutte top. At TaylorMade-Adidas’ satsning har båret frugt underbygges af rygter om at der findes flere professionelle på PGA-Touren med TaylorMade drivers end Callaway, Cleveland, Cobra og Nike tilsammen. Kigger man på udvalget af drivers kan man hurtigt se hvorfor TaylorMade er populære blandt verdenseliten. Udover et stilrent design, kan man for eksempel med R11’eren tilpasse og tune køllen til lige netop det slag man ønsker. Det er den eneste kølle der giver spilleren disse optimale forudsætninger for at have 100 % kontrol over svinget.

Som sagt er TaylorMade det mest benyttede mærke på PGA-Touren, og listen over verdensstjerner er også lang. Billy Andrade, Nick Faldo og Todd Hamilton er blot et lille udpluk af de stjerner, der har valgt TaylorMade-Adidas som deres foretrukne udbyder af golfudstyr, og det er forståeligt, for Taylormade laver noget fantastisk godt udstyr.

http://taylormadegolf.eu/

Sorter stigende

7 vare(r)

 • TAYLORMADE PROJECT (A) HERRE SØBOLDE TAYLORMADE PROJECT (A) HERRE SØBOLDE

  TAYLORMADE PROJECT (A) Søbolde Herre

  Fra6,00 kr
 • TAYLORMADE PENTA HERRE SØBOLDE TAYLORMADE PENTA HERRE SØBOLDE

  TAYLORMADE PENTA Søbolde Herre

  Fra10,00 kr
 • TAYLORMADE MIX HERRE SØBOLDE TAYLORMADE MIX HERRE SØBOLDE

  TAYLORMADE MIX Søbolde Herre

  Fra4,75 kr
 • TAYLORMADE LETHAL HERRE SØBOLDE TAYLORMADE LETHAL HERRE SØBOLDE

  TAYLORMADE LETHAL Søbolde Herre

  Fra7,00 kr
 • TAYLORMADE TOUR MIX HERRE SØBOLDE TAYLORMADE TOUR MIX HERRE SØBOLDE

  TAYLORMADE TOUR MIX Søbolde Herre

  Fra10,00 kr
 • TAYLORMADE RBZ URETHANE HERRE SØBOLDE TAYLORMADE RBZ URETHANE HERRE SØBOLDE

  TAYLORMADE RBZ URETHANE Søbolde Herre

  Fra7,00 kr
 • TAYLORMADE TOUR PREFERRED HERRE SØBOLDE TAYLORMADE TOUR PREFERRED HERRE SØBOLDE

  TAYLORMADE TOUR PREFERRED Søbolde Herre

  Fra7,00 kr

1 til 7 af 7