Filtrering
Pris
 1. kr4
  kr310
 2.  
 3. -

Srixon golfudstyr

Srixon golfudstyr

SRIXON

Japanske Srixon har siden opstarten i 1930, udviklet sig til at være et af de mest solgte golf brands, både herhjemme og på det internationale marked. Srixon er brand ejet af SRI Sports Limited, og har tidligere været kendt for at designe og producere golfbolde til andre store virksomheder med stor succes. Det har blandt andet Dunlop Slazenger nydt godt af. Det faktum at Srixon er et særdeles anerkendt mærke, underbygges af at den japanske producent er den virksomhed der har flest golfbolde med patent på World Wide. For at konsoliderer deres status købte Srixon i 2007 Cleveland Golf. Tiderne med at producere for andre virksomheder er dog efterhånden et overstået kapitel, og i dag markedsfører Srixon deres egen serie af golfbolde med endnu større succes. Den store succes skyldes primært deres Z-Star serie, som er gået hen og blevet mange golfstjerners foretrukne bold. Foruden den oprindelige Z-Star golfbold, findes også Z-Star X og Z-Star Tour. Tidligere i år udkom endnu en udvikling af Z-Star bolden, i form af Z-Star XV, som blandt andet er at finde i Graeme McDowells og Ryo Ishikawas golftasker. Udover Z-Star serien, har man hos Srixon også haft stor succes med at markedsføre AD333 bolden, samt flere forskellige varianter tilpasset specielt til det kvindelige køn. Boldene til det kvindelige køn går under navnet Soft Feel for Ladies, og har vist sig at være en stor succes blandt mange af de kvindelige spillere.

Srixon er foruden deres golfbolde, også producent af en lang række køller og andet udstyr til golfentusiaster. I denne del findes der også et bredt udvalg af Srixon modeller, således tæller sortimentet alt lige fra drivere til puttere. På dette område er det altså også lykkedes Srixon at få udviklet et komplet udvalg, der tilfredsstiller golfspillere, professionelle såvel som amatører, over hele kloden.

Srixons populære status på det globale marked, underbygges af flere store stjerners valg af golfbolde, såvel som udstyr. Således har fabrikanten mange lukrative sponsoraftaler med store spillere, blandt andet på PGA-touren, hvor navne som Vijah Singh, Robert Allenby og Keegan Bradley har sat deres lid til Srixons produkter. Der findes også et dansk islæt på Srixons lange liste af sponsoraftaler, således er Søren Kjeldsen at finde i blandt. Sponsoraftalerne strækker sig over hele eliten, der udover PGA-Touren også tæller European-touren, Champions-touren og LPGA-touren.

At finde den rigtige golfbold til dit spil er af afgørende betydning. Ved køb af en bold, er der flere specifikationer du skal tjekke såsom hvordan den er lavet, spin og fornemmelsen af bolden. I sidste ende er det afgørende om golfbolden føles rigtig og passer dig, samt om prisen er i dit leje. Der er findes professionelle fagfolk i disse dage, der kan matche dit spil til en egnet golfbold. Hver golfbold kommer med forskellige funktioner, der påvirker dens adfærd i luften.

Hvis du er en amatør, der ønsker at øge din distancekontrol, kan du vælge Srixon AD333. Denne bold er specielt udformet med et tyndt dække, der øger hastigheden af bolden. Smilehul mønsteret på overfladen reducerer vindmodstanden på den.

Hvis du er en erfaren spiller, kan du vælge Srixon Z-Star. Srixon Z-Star ville være et glimrende valg til at spille på greenen og også for spil over lange distancer. Dette er en imponerende multilayer bold med en meget stor kerne, som øger afstanden den kan flyve. Dens urethan-dække giver bolden en blød fornemmelse.

Srixon er også kommet ud med Srixon Z-Star Tour Yellow - en række golfbolde, som er gule. Disse bolde giver ekstra synlighed og appellerer til unge golfspillere, som ønsker lidt ekstra opmærksomhed ude på golfbanen.

http://srixon.com/

Sorter faldende

18 vare(r)

 • SRIXON SOFTFEEL LADY DAME GOLFBOLDE SRIXON SOFTFEEL LADY DAME GOLFBOLDE

  Golfbolde Dame SRIXON SOFTFEEL LADY

  Pris fra:160,00 kr
 • SRIXON Z-STAR XV GOLFBOLDE SRIXON Z-STAR XV GOLFBOLDE

  Golfbolde SRIXON Z-STAR XV

  Pris fra:310,00 kr
 • SRIXON Z-STAR GOLFBOLDE SRIXON Z-STAR GOLFBOLDE

  Golfbolde SRIXON Z-STAR

  Pris fra:310,00 kr
 • SRIXON AD333 TOUR GOLFBOLDE SRIXON AD333 TOUR GOLFBOLDE

  Golfbolde SRIXON AD333 TOUR

  Pris fra:235,00 kr
 • SRIXON DISTANCE GOLFBOLDE SRIXON DISTANCE GOLFBOLDE

  Golfbolde SRIXON DISTANCE

  Pris fra:125,00 kr
 • SRIXON AD333 GOLFBOLDE SRIXON AD333 GOLFBOLDE

  Golfbolde SRIXON AD333

  Pris fra:170,00 kr
 • SRIXON SOFTFEEL GOLFBOLDE SRIXON SOFTFEEL GOLFBOLDE

  Golfbolde SRIXON SOFTFEEL

  Pris fra:160,00 kr
 • SRIXON SOFTFEEL LOGOBOLDE SRIXON SOFTFEEL LOGOBOLDE

  Logobolde SRIXON SOFTFEEL

  Pris fra:162,50 kr
 • SRIXON Z-STAR XV LOGOBOLDE SRIXON Z-STAR XV LOGOBOLDE

  Logobolde SRIXON Z-STAR XV

  Pris fra:275,00 kr
 • SRIXON SOFTFEEL LADY LOGOBOLDE SRIXON SOFTFEEL LADY LOGOBOLDE

  Logobolde Dame SRIXON SOFTFEEL LADY

  Pris fra:162,50 kr
 • SRIXON AD333 TOUR LOGOBOLDE SRIXON AD333 TOUR LOGOBOLDE

  Logobolde SRIXON AD333 TOUR

  Pris fra:225,00 kr
 • SRIXON DISTANCE LOGOBOLDE SRIXON DISTANCE LOGOBOLDE

  Logobolde SRIXON DISTANCE

  Pris fra:145,00 kr
 • SRIXON Z-STAR LOGOBOLDE SRIXON Z-STAR LOGOBOLDE

  Logobolde SRIXON Z-STAR

  Pris fra:275,00 kr
 • SRIXON AD333 LOGOBOLDE SRIXON AD333 LOGOBOLDE

  Logobolde SRIXON AD333

  Pris fra:200,00 kr
 • SRIXON TOUR MIX SØBOLDE SRIXON TOUR MIX SØBOLDE

  Søbolde SRIXON TOUR MIX

  Pris fra:10,50 kr
 • SRIXON AD333 SØBOLDE SRIXON AD333 SØBOLDE

  Søbolde SRIXON AD333

  Pris fra:5,00 kr
 • SRIXON MIX SØBOLDE SRIXON MIX SØBOLDE

  Søbolde SRIXON MIX

  Pris fra:4,75 kr
 • SRIXON SOFTFEEL SØBOLDE SRIXON SOFTFEEL SØBOLDE

  Søbolde SRIXON SOFTFEEL

  Pris fra:7,00 kr

1 til 18 af 18