Spil golf om vinteren

 Vinter golf - artikel om at spille golf om vinteren

Overvejer du at spille en runde vinter golf? Eller har du måske allerede været ude og svinge køllerne i kulden? Uanset hvad, så håber vi i hvert fald at du her kan hente nogle gode tips til hvordan du motiverer dig selv til at komme mere ud på den grønne (eller hvide?) golfbane her om vinteren.

Først og fremmest så er det vigtigt at du får styr på dit golftøj. Det nytter ikke noget at rende rundt og fryse på golfbanen, for når man fryser så har man svært ved at koncentrere sig, og kroppen fungerer ikke optimalt. Derfor er det ganske enkelt et must at have noget ordentligt golftøj på.

Dernæst kommer ens golfudstyr. Det skal jo logisk nok kunne klare nogle andre ting, end når solen står højt på himlen og alt er fryd og gammen. Først og fremmest så anbefaler vi stærkt at du spiller med vinter tees. De sikre at du altid kan slå til bolden i samme højde. Derudover skal du heller ikke stå og ærge dig over ikke at kunne få din tee ned i jorden.
Så er der jo også de farvede golfbolde, som også kan være utrolig hjælpsomme om vinteren, specielt når der er sne. Sne og golfbolde har jo præcis samme farve, og der vil du blive rigtig glad når bolden bare ligger og skinner. Og de farvede golfbolde er ret billige, de holder nemlig i rigtig mange år, fordi det næsten er umuligt at smide dem væk :-)
Farvede golfbolde/søbolde bliver også lavet i mange mærker, så det er ikke fordi de behøver at være specielt dårlige.

Men hvis du bare vil spille med en speciel bold, så er det jo også en mulighed at købe dem, og så bare tegne på dem med en golf tusch/kuglepen.

 

Vi har lavet et par tips til hvad vi anbefaler at man gør om vinteren, når man skal spille golf:

  • Lad ikke dit golfsæt stå udenfor om vinteren, som regel er det aldrig godt når der kommer frost
  • Spil med farvede golfbolde, så kan du nemmere finde dem
  • Hvis det er for koldt, så læs en golf bog, de hjælper også på dit spil
  • Sørg for at have varmt tøj på
  • Husk vandtætte og gerne et par varme golfhandsker

 

Vi håber at denne artikel kan hjælpe dig til at blive bedre til vinter golf. Det var i hvert fald formålet. Hvis du har nogle specifikke spørgsmål eller andet omkring golf om vinteren, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os :-)